SOUTĚŽ o deskovou hru Divočina Severní Ameriky - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o deskovou hru Divočina Severní Ameriky - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 8. 9. 8. 10. 2022

Objevte krásu divoké přírody Severní Ameriky! V deskové hře Divočina Severní Ameriky se chopíte rolí biologů kteří se snaží vytvořit co nejvyváženější ekosystémy vykládáním karet na svou desku a využíváním zvláštních akcí.

Hra nabízí několik různých herních režimů. Můžete se spoluhráči soutěžit komu se podaří získat více bodů. Nebo se můžete vydat na sólovou vzrušující vědeckou expedici o 20 kapitolách jejíž průběh zachycuje bohatě ilustrovaný Expediční deník. Dozvíte se řadu zajímavostí o pozoruhodných zvířatech i nejrozmanitějších prostředích jež tvoří divočinu Severní Ameriky a v nichž jsou doma. Tento režim umožňuje i kooperativní hru více hráčů.

Chcete-li vyhrát deskovou hru Divočina Severní Ameriky odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky či sledujte některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 8.10.2022

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace