SOUTĚŽ o rodinnou kooperativní hru KRAKEN ZUŘÍ! - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o rodinnou kooperativní hru KRAKEN ZUŘÍ! - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 22. 8.22. 9. 2022

Kraken zuří! je rodinná kooperativní hra při které se vydáváte na sedmero moří za dobrodružstvím když tu náhle se z temných mořských hlubin vynoří děsivý Kraken. Shromážděte svou pirátskou posádku a využijte své schopnosti k odražení nebezpečného útoku pomocí šavlí pistolí a kanónů!

Jak se hraje?
Každý hráč si vybere svého piráta kterého umístí na palubu lodi. V každém kole nejprve zaútočí Kraken pomocí jednoho ze svých slizkých chapadel. Směr místo a počet útoků je určen hodem kostek které v postupujícím čase přibývají. Následně po jednotlivých útocích piráti odráží útoky Krakena pomocí akčních karet pomocí šavlí pistolí a kanónů podle toho jak daleko a v jaké části plánu se chapadlo nachází. Pokud je Kraken už opravdu dopálen zaútoč na loď osobně. Posádka vítězí když třikrát odrazí útok Krakena. Avšak pokud Kraken udělá do lodi čtyři díry posádka prohrává.

Chcete-li vyhrát rodinnou kooperativní hru KRAKEN ZUŘÍ! odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 22.9.2022

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace