SOUTĚŽ o svěží hru pro jednoho hráče  CITRUSY - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o svěží hru pro jednoho hráče CITRUSY - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 14. 8.14. 9. 2022

Vypěstujte malý ovocný sad a pokuste se sklidit co nejvíce lahodných citrusů hraním karet a překrýváním stromů se stejnými plody. Citrusy jsou svěží pokračování rovněž solitérní hry Orchard.

Podobně jako v původní hře i zde najdete na kartách aleje ovocných stromů. Novinkou jsou mýtinky. Tato volná místa bez stromů v kombinaci s novým způsobem sklízení ovoce přináší do hry více strategie vetší sklizně a pořádnou porci rozmanitosti.

Navíc na vás čeká mazaná veverka která vám sice pomůže ale také umí pěkně kousnout. A pokud se citrusů urodí opravdu hodně můžete ke sklizni namísto košíku použít rovnou zahradní kolečko.

Na rubových stranách karet najdete recepty na citrusové pochoutky které představují novou výzvu i příležitost jak získat více bodů. Díky receptům okusíte v každé hře něco nového.

Hra je primárně určena pro jednoho hráče. Pokud však máte více kopií hry jistě využijete i pravidla pro větší počet hráčů.

Chcete-li vyhrát svěží hru pro jednoho hráče CITRUSY odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 14.9.2022

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace