SOUTĚŽ o vstupenky na RETROMĚSTEČKO - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na RETROMĚSTEČKO - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 8. 8. 8. 9. 2022

RETROMĚSTEČKO … nejen ČSLA setkání HASIČŮ a bezpečnostních složek je originální stálicí na poli významných projektů vyzdvihující tradice a vývoj v různých oborech a bezpečnosti státu. Již tradičně se otevřou v Pardubicích bývalá kasárna T.G.Masaryka prostory pro veřejnost běžně nepřístupné.

Milovníci auto-moto veteránů vojenskohistorické techniky hasičů všeho druhu a široké oblasti bytí a dění od první republiky po současnost můžou zažít procházku časem a spoustu zážitků. Druhá sobota a neděle v září má zde programová stanovišťě dvě dynamické arény včetně tankodromu a bohatý doprovodný program. Můžete se procházet kochat nabírat vědomosti svézt se dobovou technikou nebo se aktivně zapojit třeba do soutěží či celoplošné bojovky o zážitkové rodinné výhry.

Prožijete nezapomenutelný víkend už proto že vstupenka platí pro pro oba programové dny.

Kdy 10.11. září 2022
Kde bývalá kasárna TGM Pardubice

Chcete-li vyhrát vstupenky na RETROMĚSTEČKO odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 8.9.2022

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace