SOUTĚŽ o deskovou hru SAN FRANCISCO - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o deskovou hru SAN FRANCISCO - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 4. 8 4. 9. 2022

V deskové hře San Francisco se stanete urbanistou jehož cílem je vytvořit největší plán přestavby slavného města v Kalifornii. Získejte plány čtvrtí postavte mrakodrapy a položte tratě pro lanové tramvaje které se stanou vlajkovou lodí vašeho projektu.

Pro San Francisco je první polovina 20. století obdobím dynamického růstu a nových příležitostí. Je to také šance pro vás mladé urbanisty zúčastnit se soutěže o nejúžasnější plán rekonstrukce města. Posaďte se ke skicáři a vytvořte projekt kterým se odlišíte od konkurence.

Soutěžte s ostatními hráči a získejte před nimi náskok zásluhou strategických rozhodnutí. Vytvořte novou vizi San Francisca která bude nejvíce oceňovaná a zvítězí díky věhlasu a uznání.

Chcete-li vyhrát deskovou hru SAN FRANCISCO odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 4.9.2022

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace