SOUTĚŽ o rodinnou hru ÚTULNÁ DOUPATA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o rodinnou hru ÚTULNÁ DOUPATA - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 13. 7. 13. 8. 2022

V malebné krajině leží vesnice zvaná Javorové údolí. Její obyvatelé roztomilá lesní zvířátka vědí že až se zima zeptá co dělali po celý rok musí být připraveni. Útulná doupata jsou worker placement kombinovaný s dice placementem v němž jim pomůžete sbírat suroviny vařit dobrůtky vyrábět hračky šít oblečení a vytvořit tak útulné doupátko.

Ve hře se stanete patronem zvířecí rodinky kterou čeká spousta práce. Budete sbírat dřevo a houby těžit kamení vyrábět užitečná udělátka a především zvelebovat váš příbytek knížkami houpacími křesly lahodnými zavařeninami a dalšími kartami potěšení.

Pokud se vám nepodaří zvířátkům přidělit správné kostky do příště se poučí a práce jim půjde lépe od ruky. Vyhraje ten kdo má na konci hry nejútulnější doupě!


Chcete-li vyhrát rodinnou hru ÚTULNÁ DOUPATA odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky či sledujte některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 13.8.2022

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace