SOUTĚŽ o vstupenky na Hlinecký folkový špekáček - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na Hlinecký folkový špekáček - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 4. 7. 4. 8. 2022

Hlinecký folkový špekáček je hudební festival který se uskuteční v druhé polovině prázdnin konkrétně 12. a 13. srpna. Opět se sejdeme na letním parketu Cihelka který leží jen kousek od Hlinska v Čechách.

Na návštěvníky čeká dvoudenní program plný zvučných jmen. V pátek Špekáček rozzvučí Epydemye a Robert Křesťan se skupinou Druhá tráva jejichž hostem bude Kateřina García.

Během soboty se na pódiu vystřídají též známí interpreti Nezmaři Strunovrat Do větru Pozdní sběr Cop Tony Joch s přáteli. Poslední třešničkou 22. ročníku hlineckého festivalu se stane se svým vlastním hudebním směrem jak říkajíc sám: „Plnotučným FOLKEM' moravský písničkář Monty. Již tradičně na akci nebude chybět ani koutek pro děti či lanové atrakce.

Pro více informací zavítejte na stránky festivalu www.hlineckyfolkovyspekacek.cz

Kdy 12.13. srpna 2022
Kde Cihelka u Hlinska v/Č

Chcete-li vyhrát vstupenky na Hlinecký folkový špekáček odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky či sledujte některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 4.8.2022

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace