SOUTĚŽ o čtyři japonské hry z rodinného deskovkářství 4 KAVKY - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o čtyři japonské hry z rodinného deskovkářství 4 KAVKY - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 30. 6. 30. 7. 2022

CIRKUS SCOUT

Cirkus japonského vydavatelství Oink games je určen pro 25 hráčů od 8 let a zabere zhruba 20 minut.

V maličké kapesní hře bojujete všichni proti sobě coby principálové cirkusů kteří se předhání v tom kdo divákům předvede nejúchvatnější cirkusovou show vyloží nejlepší karty. Jenže vám chybí lidi a tak je musíte zlanařit od konkurence získávat karty soupeře. Nabrat lidi připravit show a ohromit diváky to je oč tu běží. Hra se v originálu jmenuje Scout což je něco jako lovec talentů ale protože se to spojení u nás kromě hokeje skoro nepoužívá říkáme hře prostě Cirkus.

A mimochodem Cirkus je nominovaný na cenu kritiků v nejprestižnější deskoherní soutěži světa něco jako filmoví Oskaři Spiel des Jahres 2022. A to už je fakt něco!


GORILY DURIAN

Gorily Durian jsou hra pro 27 hráčů od 7 let a zaberou zhruba 20 minut.

Je to párty hra a všichni hrajete proti sobě. Stanete se gorilími prodejci ovoce v džungli. Jenže je tam pořádně rušno. Právě jste doplnili zásoby a začali prodávat jako o život. Jen pozor nesmíte přijmout příliš mnoho objednávek abyste neprodali i to co na skladě vůbec nemáte. Protože když to zjistí šéf nakrklý pan gorila půjdete na kobereček. A podá si vás i ve chvíli kdy ho cinkáním zvonečku zavoláte na kontrolu příliš brzo. Tak si dávejte bacha abyste ho nenaštvali ještě víc jinak vám dá padáka a hra končí. Hra se původně jmenuje Durian což je ovoce z jihovýchodní Asie které labužníci milují ale smrdí tak že se s ním nesmí do MHD ani třeba do hotelu. U nás je v podstatě neznámé a tak hře říkáme jednoduše Gorily.


PONORKA DEEP SEA ADVENTURE

Proměníte se v lovce podmořských pokladů a dostanete šanci pohádkově zbohatnout. Jenže výprava do hlubin není levná záležitost musíte se tak spokojit se starou ponorkou ve které sdílíte společnou zásobu vzduchu s ostatními dobrodruhy. Jde proto o život stačí aby se jeden z hráčů ponořil příliš hluboko a v nebezpečí budou všichni! Podaří se vám dostat se zpět do ponorky? A zvládnete vytáhnout z hlubin během tří kol nejvíc cenností? Pokud se vám to podaří budete králem hlubin.

Japonská hra se v originále jmenuje Deep Sea Adventure ale doma jí neřekneme jinak než Ponorka. Navíc jsme k ní připravili i podrobný český návod.


STARTUPY STARTUPS

Startupy japonského vydavatelství Oink Games jsou určeny pro 37 hráčů od 10 let a zaberou zhruba 20 minut.

Bojujete v nich všichni proti sobě o většinový podíl v nově založené firmě. Zkusíte se stát nejúspěšnějšími investory na trhu zbohatnete ale jen tehdy investují-li do vaší firmy i ostatní. Aby to ale nebylo tak snadné ve sbírání karet vybraného startupu vás brzdí tzv. antimonopolní žetony.

Blafujte jako o život a zkuste přechytračit všechny soupeře.



Chcete-li vyhrát jednu ze čtyř japonských her z rodinného deskovkářství 4 KAVKY odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 30.7.2022

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace