SOUTĚŽ o tři herní novinky z PYGMALINA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři herní novinky z PYGMALINA - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 7. 6 7. 7. 2022

Trio

Rychlá postřehová hra pro 1 až 4 hráče ve věku od 7 let vás udrží v neustálém napětí. Postřeh prostorová představivost a rychlá reakce to vše je třeba k vítězství ve hře Trio. Pravidla umožňující tři herní varianty jsou jednoduchá: kam je třeba přemístit jednu z figurek na hrací ploše aby vznikla sestava podle některé z vyložených karet? Už víte? Pak stačí zavolat „Trio!' a vzít si kartu. Kdo shromáždí nejvíce karet vyhrává!


Unikát

Strategické plánování logické myšlení postřeh a… skvělá zábava je tu! Skvělá hra pro celou rodinu. Hráči postupně pokládají na stůl čtverce s geometrickými obrazci. Podmínkou je aby se vedle sebe ležící čtverce lišily pouze v jednom znaku: tvaru obrazce jeho barvě velikosti nebo barvě pozadí. Vyhrává hráč který se jako první zbaví všech svých čtverců. Jednoduchá pravidla stačí jen otevřít krabičku a začít hrát. Rozvíjí schopnost koncentrace strategického myšlení a rychlé reakce v závěrečné fázi hry.


Velonimo

Bláznivý cyklistický závod jehož vítěz získá proslulý hráškovo-mrkvičkový trikot! Svižná a velmi návyková karetní hra vyžaduje trochu blufování trochu matematiky a pořádný kus strategie při zbavování se karet. Kouzelné ilustrace závodících zvířátek spousta napětí a dobré zábavy.


Chcete-li vyhrát jednu ze tří herních novinek z PYGMALINA odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 7.7.2022

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace