SOUTĚŽ o strategickou hru VZHŮRU DO HOR! - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o strategickou hru VZHŮRU DO HOR! - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 18. 5. 18. 6. 2022

V strategické hře Vzhůru do hor! budou vaši dělníci hluboko ve Skalistých horách stavět neuvěřitelné konstrukce z lešení a strojů těžit suroviny a zlepšovat své schopnosti. Život v horách je však drsný.

Tající sníh v horách začne působit v průběhu hry nemalé problémy vám i vašim protihráčům. Stále stoupající hladina vody totiž začne ohrožovat dělníky a zvyšovat napětí na dynamicky se měnící hrací ploše.

Suroviny které smíte těžit jsou určovány tím co hráči postaví. Každá partie se proto vyvíjí jinak což zajišťuje nekonečnou znovuhratelnost. Abyste dosáhli vítězství ve hře musíte si chytře vybírat mezi získáváním nových schopností a vylepšováním svých vzducholodí a dělníků nebo co nejrychlejším stavěním nejrůznějších strojů.

Chcete-li vyhrát strategickou hru VZHŮRU DO HOR! odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 18.6.2022

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace