SOUTĚŽ o rodinnou dobrodružnou hru ČAROVNÉ KOSTKY - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o rodinnou dobrodružnou hru ČAROVNÉ KOSTKY - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 26. 4. 26. 5. 2022

Čarovné kostky jsou rodinná dobrodružná hra která vás zanese do úžasného pohádkového světa bratří Grimmů.

Budete hrát za jejich nejoblíbenější postavy jako Červená Karkulka Sněhurka Kocour v botách Šípková Růženka nebo Brémští muzikanti a plnit úkoly za které dostanete body dobrodružství. V průběhu hry se setkáte se starými přáteli a navštívíte známá místa naleznete kouzelné předměty a s pomocí unikátních schopností svých postav si vymyslíte svou vlastní strategii jak si poradit s místními příběhy.

Originální pravidla pohybu jsou v této hře založená na speciálních kostkách. Můžete je takticky umisťovat na herní mapu často i jednu na druhou abyste získali náskok před svými protihráči nebo jim s nimi můžete zablokovat cestu zatímco se budete snažit maximálně zužitkovat různé speciální stěny které na kostkách mohou padnout. Pravidla jsou dostatečně jednoduchá aby je zvládly i děti ale zároveň nabízí dostatečnou hloubku a variabilitu aby hru za čistě dětskou nepovažovali.


Chcete-li vyhrát rodinnou dobrodružnou hru ČAROVNÉ KOSTKY odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 26.5.2022

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace