SOUTĚŽ o tři herní novinky vydavatelství PIATNIK - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři herní novinky vydavatelství PIATNIK - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 8. 4. 8. 5. 2022

Clack! Family

Získejte správné karty co nejdříve!

Kostky vám prozradí jakou kombinaci je třeba hledat. Není žádná vhodná kombinace v dohledu? Pak si jako první chyťte žeton! Vyhrává hráč který má na konci hry nejvíce karet.


Raise

Heslo pro tuto hru zní „dejte vyšší nabídku'!

Buďte šikovní používejte chytře karty a snažte se předčit ostatní v bodovaných kolech. Dávejte však pozor aby vám přitom nedošly karty! Kdo z vás zariskuje ve správný okamžik a všechny ostatní porazí?


Snack Attack!

I nudná rodinná sešlost se změní v bezva zábavu u téhle hry totiž věk nehraje roli pobaví se všichni od 6 do 99 let. Pravidla pochopíte za pár vteřin a můžete se vrhnout do víru zábavy!

Pizza burger toast ale také šťavnaté ovoce a křupavá zelenina jsou vždy vítanou malou svačinkou! Je těžké si vybrat zvlášť když není dost občerstvení pro všechny. Kdo bude rychlý a sebere vidličkou nejvíc dobrot?


Chcete-li vyhrát jednu ze tří herních novinek vydavatelství PIATNIK odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 8.5.2022

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace