SOUTĚŽ o dvě bylinkové knihy z nakladatelství GRADA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o dvě bylinkové knihy z nakladatelství GRADA - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 6. 4. 6. 5. 2022

Bylinková radost

Zjistíte také podrobnosti o sklizni používání jedlých květů základním zpracování přípravě čajů a sušení vašich výpěstků. Ale v knize je i spousta dalších věcí o vztahu mezi bylinkami a růžemi o různých typech záhonů vhodných pro pěstování bylinek o využití balkonu či terasy jak si navodit atmosféru jižních krajin a jak udělat pěknou kytici či bylinkový věnec.


Bylinky pro každého

Tato kniha by vás chtěla pozvat na výpravu do pozoruhodného světa bylinek. Na této cestě nejen poznáte početné druhy bylinek na základě textu a mnoha fotografií ale také se dozvíte jakým způsobem se dají nejlépe využít.

Dostanete navíc i užitečné rady jak můžete pěstovat bylinky v zahradě na balkoně nebo dokonce na okenním parapetu a to tak aby vám poskytly co nejlepší výnosy. Účinné tipy na skladování a konzervování bylinek následované množstvím rafinovaných kuchařských receptů i rad k léčebnému využití těchto přírodních darů pak celé téma završují. Navíc je zde i návod na stavbu vyvýšeného záhonu z palet.


Chcete-li vyhrát dvě bylinkové knihy z nakladatelství GRADA odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 6.5.2022

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace