SOUTĚŽ o čtyři MINIHRY DO KAPSY - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o čtyři MINIHRY DO KAPSY - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 31. 3. 30. 4. 2022

Minihry do kapsy: 5minutová výzva

Minihry do kapsy: 5minutová výzva je malá hra ze série Minihry do kapsy ve které se budete na hrací plochu snažit zakreslit jednotlivé obrazce. Jejich pořadí je přitom dáno hody kostkou takže hra bude pokaždé jinak.

Hra 5minutová výzva přichází ve velmi kompaktním balení které můžete strčit do kapsy a hrát kdekoli na cestách. Hru lze hrát též jako solitér.


Minihry do kapsy: Nezbedné klubko

Minihry do kapsy: Nezbedné klubko je malá hra ze série Minihry do kapsy ve které budete prohánět svojí kočku v honbě za klubíčkem tak aby po cestě posbírala co nejvíce vlaštovek ponožek a myšek. Ale pozor na porcelánové hrníčky které by po cestě mohla rozbít! Nezbedné klubko je malá hra která se vám vleze i do menší kapsy a je tak ideální hrou na cesty třeba do vlaku či do auta.


Minihry do kapsy: Planeta sladkostí

Minihry do kapsy: Planeta sladkostí je malá hra ze série Minihry do kapsy ve které se vydáte na planetu plnou sladkostí a budete se snažit vrtat šachty tak aby se vám jich podařilo co nejvíce sesbírat. Vyhýbat se přitom ale budete muset kyselým okurkám které by vám mohly zkazit chuť.

Planeta sladkostí je chytrá malá hra která se opravdu vleze v pohodě i do malé kapsy a můžete ji tak s sebou vzít kamkoli na cesty. Hrát můžete klidně ve vlaku či v autě.


Minihry do kapsy: Za plotem

Minihry do kapsy: Za plotem je malá hra ze série Minihry do kapsy ve které budete muset zakreslovat ohrady na louce tak aby se vám do nich vešlo co nejvíce oveček. Jedná se o malou ale chytrou hru v přenosném balení která se vám opravdu v pohodě vejde do kapsy a můžete si ji vzít kamkoliv s sebou na cesty.


Chcete-li vyhrát čtyři MINIHRY DO KAPSY odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 30.4.2022

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace