SOUTĚŽ o tři knižní novinky z nakladatelského domu ALBATROS MEDIA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři knižní novinky z nakladatelského domu ALBATROS MEDIA - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 9. 3. 9. 4. 2022

Balzamovač

TŘETÍ NAPÍNAVÝ PŘÍPAD INSPEKTORA FRANCISE SULLIVANA OD AUTORKY BESTSELLERU TATÉRKA.

V brightonském Přírodovědném muzeu je nalezeno čerstvě mumifikované tělo. Když se spolu s kryptickými zprávami začnou objevovat egyptské pohřební nádoby a v nich části těla má detektiv Francis Sullivan jasno jde o práci sériového vraha. V ohrožení se navíc ocitá i Francisova exmilenka tatérka Marni která čelí obvinění z vraždy. Rozpolcený vyšetřovatel musí svést boj s vlastními démony i s časem aby odhalil šíleného balzamovače dřív než bude pozdě.


Teribear

Vyprávění které pomáhá. Od jedné z nejoblíbenějších autorek současnosti.

Teribear je méďa hrdina a také maskot Nadace Terezy Maxové už dlouhé roky ale teprve nyní ožívá v příbězích Aleny Mornštajnové. Během svých napínavých dobrodružství navštíví zoologickou zahradu les nebo třeba cirkus. S kým se při tom seznámí? A podaří se mu najít domov? Ilustrované vyprávění o přátelství odvaze a odhodlání ukáže rodičům i dětem že ke štěstí může dojít doskákat nebo dojet na koloběžce úplně každý. Ať už je živý nebo plyšový.


Zlodějka příběhů

Některé vztahy končí vraždou.

Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost lidé ji buď milují nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství. Co s tím vším mají společného její dvě kamarádky z dětství? Pak dojde k vraždě a je na charizmatickém inspektorovi Josefu Bergmanovi aby rozpletl složitě zamotané klubko přátelských a mileneckých vztahů.




Chcete-li vyhrát jednu ze tří knižních novinek z nakladatelského domu ALBATROS MEDIA odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 9.4.2022

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace