SOUTĚŽ o pět herních novinek od DUMMY BEAR - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o pět herních novinek od DUMMY BEAR - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 7. 3 7. 4. 2022

BAMBILION bleskové rodinné hry do kapsy

Bambilion je dvacet krátkých her pro děti i dospělé v malé krabičce která se pohodlně vejde do kapsy nebo kabelky. S Bambilionem do minuty hrajete hry trvají tak 5 minut a vše v okamžiku uklidíte. Ať jsou vaše děti soutěživé nebo se jen chtějí bavit každý si najde vhodnou hru. A další porci her přidávám sem.

V krabičce najdete 20 stručných návodů co karta to jeden návod a tak si můžete hry vylosovat a hru okamžitě připravit. Mrkněte na krátké video níže kde Bambilion uvidíte v celé své kráse.


DALŠÍ PROSÍM vyléčíme mazlíčky

Chytlavá hra s domácími mazlíčky. Včetně kooperativní varianty.

Zahrajte si pohodovou hru se šťastným koncem. Kdo je u vás doma nejlepší v péči o mazlíčky?

Cílem hry je vyléčit všechny domácí zvířátka. Občas některý mazlík uteče znovu onemocní nebo ho prostě protihráč prachsprostě šlohne. Vyhrává ten kdo má u sebe na konci hry nejvíce vyléčených mazlíčků.

Hra je rychlá zahrát ji zvládnete tak za 15 minut to je jedna fotbalová přestávka. Děti si ji většinou oblíbí a rády a těžko se od ní odtrhávají.

Kooperativní varianta hry

Velkou výhodou hry je i společná hra s jasným cílem. Vaším nelehkým úkolem bude vyléčit všechny mazlíčky aniž by přišel byť jen jediný lék nazmar. Dáte to společně?


HORRORSTEIN poskládej zpátky ty příšery

Profesor Horrorstein je dost roztržitý. A hlavně je to neuvěřitelný bordelář. Pomozte mu v laboratoři poskládat co nejvíc příšer. Kdo to zvládne nejlépe vyhrává.

Jak se hraje?
V každém kole si hráči vybírají z vyložených dílků. V nabídce jsou buď části příšerek nebo akční dílky jak to zrovna vyjde. Hráči se rozhodují který dílek si vyberou jestli budou skládat příšery pomáhat si nebo škodit ostatním.

Co můžete od hry očekávat?
Horrorstein je lehce škodolibá oddychovka. I když si ji zvládnou zahrát i mladší děti děcka od 6 let už si ji zahrají všechny. Testování si všichni zúčastnění užili snad se hra bude líbit i vám.

Strategie
Děti se budou muset rozhodovat jakou strategii zvolí ale hlavně musí zvažovat riziko a přínosy jestli začít skládat nové příšerky nebo jen dokončovat již rozestavěné s ohledem na zbývající dílky ve hře.

Ilustrace
Obrázky do hry nakreslil Ondra 13 let. Společně věříme že se budou vrstevníkům i mladším dětem líbit.


HURÁ VEN! venku už nebude NUDA

Když chcete dětem ukázat že být venku není zas až taková pruda. Ať jste na cestě do školy nebo celodenní štrece vyřešte to věčné „kdy už tam budem'.

Hlavní hrou v krabičce jsou Sběratelé. Rychlá poznávací a pohybová hra která bude bavit i menší děcka cca od 2 let. Princip je jednoduchý. Každý hráč si vylosuje kartu s vlastností kterou musí najít ve svém okolí doma na zahradě během přestávek na výletech a tak. Když předmět s danou vlastností přinese nebo se ho dotkne bere si další kartičku.

Každá kartička má originální ilustraci a popisek v češtině slovenštině a angličtině a tak se naučí i 32 anglických slovíček včetně barev.

V krabičce najdete také návody na dalších 20 známých i méně známých venkovních her ke kterým nebudete potřebovat žádné další pomůcky.

Co karta to návod. Když nebudete vědět co si zahrát jednoduše si nějakou kartu vylosujte.

A nechybí tu ani 20 festovních cvrnkacích kuliček + 5 návodů na hraní s nimi.

Drapněte své děti rodinu nebo kamarády a hurá ven!


U OKÝNKA hra do auta vlaku i autobusu

Karetní hra do auta vlaku i autobusu. Děti hledají při jízdě obrázky z karet které drží v ruce. Kdo najde víc obrázků vyhrává. A hlavně že je klid při řízení.

Jestli míváte v autě taky živo tak vám hra U okýnka určitě pomůže.

Reálné i abstraktní
V balíčku 77 karet najdete běžné i vzácnější předměty popelnice lavičky komín brýle…. Ale taky jsem se snažil zapojit abstraktní myšlení a tak děti budou hledat i čtverec krychli trojúhelník apod.

Angličtina
Na kartách jsou nápisy v češtině slovenštině a angličtině. A tak se můžete naučit nebo procvičit anglické názvy věcí které nás obklopují.

Koleje okreska i dálnice
Na kartách jsou symboly silnice / dálnice / kolejí. Když je některý ze symbolů ztmavený kartička tam neplatí a hráč ji může ihned odhodit.

Trochu naschválů
Tři akční karty pro pobavení nebo urychlení hry.

Auto to uveze
Stejně jako ostatní hry i U okýnka je v praktické malé krabičce která se vejde do kapsy kabelky nebo přihrádky auta proto ji můžete mít pořád s sebou.


Chcete-li vyhrát jednu z pěti herních novinek od DUMMY BEAR odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 7.4.2022

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace