SOUTĚŽ o hru HARRY POTTER: Rok v Bradavicích - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o hru HARRY POTTER: Rok v Bradavicích - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 28. 2 28. 3. 2022

Rok v Bradavicích je desková hra inspirovaná filmovou sérií Harry Potter. Nechybí v ní nic co byste od Bradavic čekali. Vybírat můžete ze dvou scénářů a dvou herních variant.

Vaše studie na škole čar a kouzel v Bradavicích právě začínají!

S potěšením vám oznamujeme že jste byli přijati na školu čar a kouzel v Bradavicích. Během své školní docházky se naučíte ovládat kouzla a vařit lektvary potřebné k boji proti silám zla. Rovněž se vám dostane nesmírné cti zúčastnit se školního poháru.

Abyste ve hře zvítězili musíte soupeřit se studenty z Nebelvíru Havraspáru Mrzimoru a Zmijozelu a získat co nejvíce bodů do školního poháru. Plňte mise v Bradavicích a blízkém okolí utkejte se se studenty v duelech nebo s nepřáteli na kartách misí. Používejte karty kouzel a lektvarů kterými podpoříte svůj útok a obranu. Abyste splnili misi nasbírejte správné žetony dostaňte se na pole uvedené na kartě mise a bojujte s daným nepřítelem.

Můžete hrát sami v týmu nebo každý čaroděj sám za sebe. Vžijte se do rolí svých oblíbených hrdinů: Harryho Pottera Rona Hermiony Lenky Nevilla Draca Ginny a Cedrika. Dva scénáře a tři herní varianty vám umožní vybrat si ten nejlepší možný herní zážitek podle věku hráčů požadované délky hry a vašich oblíbených pasáží ze ságy.

Celý epický příběh můžete prožít znovu díky třiceti kartám misí famfrpálovým zápasům a scénáři „Voldemortův návrat'. Pomozte Lordu Voldemortovi k návratu v rolích smrtijedů nebo zničte 7 viteálů pokud hrajete za hrdiny.


Chcete-li vyhrát deskovou hru HARRY POTTER: Rok v Bradavicích odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 28.3.2022

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace