SOUTĚŽ o unikátní kooperativní hru KRONIKA ZLOČINU: 1400 - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o unikátní kooperativní hru KRONIKA ZLOČINU: 1400 - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 12. 1. 12. 2. 2022

Kronika zločinu: 1400 je samostatně hratelná hra ze série Millenium která využívá dobře fungující mechanismy původní hry Kronika zločinu a samozřejmě přidává celou řádku vylepšení. Vyšetřování neprovádíte pouze na základě důkazů a závětí které zanechaly jednotlivé postavy ale i tajemných scén. Tyto scény se mohou týkat budoucnosti i minulosti.

Jste Abelard Lavel rytíř který přísahal věrnost králi Karlu VI. Francouzskému. Žijete v Paříži v rodinném sídle nedaleko katedrály Notre Dame. Už když jste byl dítě měl jste zvláštní jasnovidné sny v nichž se vám vyjevovaly násilné scény dávných zločinů nebo dokonce zločinů které zatím nebyly spáchány. Časem jste si uvědomil že váš neobvyklý dar je třeba požehnáním a sám jste se začal pouštět do případů které nikdo jiný nedokázal prolomit. Ve městě jste si tak získal uznání a lidé vás nyní sami vyhledávají kdykoliv je spáchán nějaký tajemný zločin.

Opřít se můžete i o znalosti vlastní rodiny. Váš strýček mnich má například obdivuhodný přehled v psaných textech vaše sestra obchodnice se zase vyzná ve veškerém zboží a váš bratr je králův špeh takže zkrátka ví na každého něco. A nakonec váš věrný pes který s nadšením vystopuje jakoukoliv osobu stačí mít jen něco co jí patřilo.

Unikátní kooperativní hra založená na příběhu!

Vyřešte čtyři jedinečné středověké zločiny.

Millenium Series sestává ze tří samostatně hratelných her pracuje se stejným herním mechanismem a pokaždé přidává něco navíc. Po roce 1400 přijde na řadu 1900 a 2400. Ačkoliv jsou všechny tři hry samostatné pozornému hráči jistě neunikne společný narativ.

Chcete-li vyhrát unikátní kooperativní hru KRONIKA ZLOČINU: 1400 odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 12.2.2022

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace