SOUTĚŽ o deskovou hru JÍZDENKY PROSÍM! LONDÝN - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o deskovou hru JÍZDENKY PROSÍM! LONDÝN - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 31. 12. 2021 31. 1. 2022

Je tu Londýn. Jízdenky prosím! opouštějí vlaky a vrhají se do prostředí velkoměsta. A jak jinak brázdit hlavní město Spojeného království než v legendárních double-deckerech?

Vítejte v hlavním městě módy a hudby 70. let. Naskočte na palubu proslulého double-deckeru a brázděte historické ulice Londýna. Prosvištěte kolem Buckinghamského paláce zaskočte do Britského muzea nebo se zaposlouchejte do zvuku zvonu Big Benu líně se převalujícího po Temži.

V této londýnské verzi Ticket to Ride se hráči snaží obsadit nejdůležitější autobusové trasy a propojit významná místa která jim určují jízdenky. Hra nezůstává dlužna tomu na co jsou její hráči zvyklí. Příjemně plyne a jako bonus nechává okusit vůně Londýna.

Jedná se o samostatnou hru která je vhodná jak pro milovníky série Ticket to Ride tak pro úplné začátečníky které jednoduše nadchlo téma.


Chcete-li vyhrát deskovou hru JÍZDENKY PROSÍM! LONDÝN odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 31.1.2022

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace