SOUTĚŽ ke Svatebnímu festivalu v Pardubicích - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ ke Svatebnímu festivalu v Pardubicích - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 29. 12. 2021 29. 1. 2022

18. ročník Svatebního veletrhu Pardubice proběhne již v tradičním termínu a pevně věříme že naživo. Své brány otevře v sobotu a neděli 29. a 30. ledna 2022 i tentokrát v budově ČSOB Pojišťovny.

Součástí svatebního veletrhu bude opět bohatý doprovodný program plný módních přehlídek svatebních a společenských šatů ukázky svatební hudby a mnoho zajímavého povídání o nadcházejících svatebních trendech. Na veletrhu nejen uvidíte ale i ochutnáte svatební dorty a cukroví slaný catering kávu nealko nápoje či vína zkrátka moderní gastronomii. Mezi vystavovateli najdete nejrůznější svatební dodavatele. Již nyní můžeme směle říci že u nás si zařídíte svoji vysněnou svatbu od A do Z.

Vyberete si svatební šaty snubní prstýnky pánský oblek najdete fotografa či fotografku floristku kameramana prostory pro Váš svatební obřad i pro hostinu svatební obuv nejen pro nevěstu ale i ženicha. Zajistíte si svatební dekorace odvoz limuzínou hlídání dětí na svatbě nebo dokonce zábavu ať v podobě nafukovací hospody nebo jako ohňové show.

Dalším lákadlem pro snoubence je možnost soutěžit o svatební cestu do luxusního resortu Tree of Life v lázeňském městečku Lázně Bělohrad.

To vše bude na Svatebním veletrhu Pardubice 2022 v sobotu od 10:00 do 17:00 hodin a v neděli od 10:00 do 16:00 hodin k osobnímu vidění pro váš velký den D.

Kdo je připraven prožije svůj svatební den v klidu a pohodě.

Kdy 29. 30. ledna 2022
Kde Pardubice budova ČSOB Pojišťovna

Více na www.svatebni-veletrh-pardubice.cz Facebooku a Instagramu.
Vstup ZDARMA

Chcete-li vyhrát kosmetický balíček značky STYX odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 29.1.2022

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace