SOUTĚŽ o tři hry z edice PEXI Hra školou - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři hry z edice PEXI Hra školou - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 19.12.2021 19.1.2022

OVOCE A ZELENINA

HRA ŠKOLOU® Ovoce a zelenina učí děti od 2 let poznávání ovoce a zeleniny i toho jak rostou. Pro děti je to skvělý trénink poznávání a vnímání souvislostí.

Hra obsahuje 24 pevných tabulek. Každá z nich se skládá ze dvou dílků které na sebe jednou stranou přesně zapadají. Jedna část tabulky vyobrazuje ovoce nebo zeleninu a na té druhé je zobrazeno jak a na čem daná zelenina či ovoce roste.

Všech 48 dílků rozložte na stole a promíchejte je. Začněte hledat dílky a sestavujte vždy dva obrázky které k sobě patří. Správně zvolené dílky je možné navzájem spojit zvlněnou stranou.

Hra je skvělým tréninkem pozorování myšlení a učí poznávat souvislosti. Pomůže dětem také s výukou názvů ovoce a zeleniny i způsobu jakým rostou.

Pokud rádi trávíte čas se svými dětmi hra vám poskytne příležitost na milé a plodné společně strávené chvilky při povídání o rostlinách a přírodě.

Benefity:

* UČÍ ZÁBAVNOU FORMOU

* ZLEPŠUJE POSTŘEH

* ROZVÍJÍ MYŠLENÍ

* SEZNAMUJE S PŘÍRODOU


POZNEJ PŘED A PO

Naučné hraní pro malé zvědavce od 4 let při kterém poznávají a upevňují znalosti o tom co se děje PŘED a co PO. Každý případ se skládá ze 3 kartiček s vyobrazením události. Dětem při skládání pomáhají tvary dílků..

Hra školou® POZNEJ PŘED A PO je naučná hra pro děti od 4 let. Mezi 36 rozloženými a promíchanými dílky hledají děti sadu 3 společných dílků které spolu souvisí. Ty je potřeba sestavit tak aby na nich znázorněný děj šel správně časově za sebou vždy dva krajní dílky s obrázkem PŘED a PO průběhu děje.

Hra naučí děti pozorněji sledovat naučí je poznávat časovou posloupnost a vyvozovat závěry.

Jedná se také o skvělý trénink logického myšlení.


ZVÍŘÁTKA Souvislosti

Hra školou® ZVÍŘÁTKA je naučné hraní pro malé zvědavce od 3 let do 5 let. Parádní pomůcka pro rozvoj postřehu hledání souvislostí logického myšlení a zrakové percepce.

Skládá se ze 48 dílku s obrázky které jsou spojené do dvojic a tvoří 24 sad. Princip hry je ve vyhledávání a sestavování správných dvojic na základě nalezených souvislostí. Každou dvojici tvoří dílek s obrázkem zvířátka a dílek s obrázkem jedné části jeho těla. Mezi rozloženými a promíchanými dílky děti hledají správnou dvojici zvířátka a jeho části.

Pro nalezení správných dílků musí děti uplatňovat svoje zkušenosti a rozvíjet vyhodnocovací schopnosti aby nalezly vlastnosti nebo prvky které spolu souvisí. Mohou to být barvy tvary nebo některé části nebo detaily z druhého obrázku.

Zvlněný okraj dílku každé kartičky je klíčem pro ověření správnosti rozhodnutí. Pokud je rozhodnutí správné zapadnou oba dílky zvlněnou stranou jako „klíč do zámku'.


Benefity:

zlepšování postřehu

chápání souvislostí

trénink zrakové percepce


Chcete-li vyhrát tři hry z edice PEXI Hra školou® odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 19.1.2022

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace