SOUTĚŽ o dvě knihy Máji a Alči z cest kolem světa - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o dvě knihy Máji a Alči z cest kolem světa - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 15. 28. 12. 2021

Dvě cestovatelky horalky a spisovatelky Mája s Alčou aka Aawesome. S cestováním mají děvčata bohaté zkušenosti. V roce 2018 podnikly cestu kolem světa a přešly Pacifickou hřebenovku PCT trail vedoucí z Mexika do Kanady 4270 km. Poté se vydaly na přechod Patagonie a došly až na konec světa. Pak přišla pandemie a holky zůstaly několik týdnů uvězněné v Peru. Za čtyři měsíce překonaly 3000 km velkou část pěšky horami jen s batohem na zádech.

Cesta kolem světa

Cesta kolem světa vedla od mrznoucí Čínské zdi a slavení čínského nového roku v Hongkongu přes téměř opuštěný ostrov na Filipínách přátelský Vietnam kulinářské Thajsko historií prodchnutou Kambodžu moderní Singapore přes kávové Bali světadíl protinožců pohádkový Nový Zéland až k hranici Mexika odkud jsme šly pěšky do Kanady proletěly se na divokou Aljašku a zakončily cestu zasněženou Kanadou.

Cestovaly jsme jak to šlo stopem pěšky skútrem a naše destinace vybíraly nabízené lowcost lety. Bydlely jsme ve stanu autě pod hvězdami v hamace u lidí i v hostelech. Ukulele je naším nejlepším parťákem a otevřelo nám i zavřené dveře.


Cesta až na konec světa

V roce 2019 jsme znovu sbalily krosny a vydaly se pěšky na konec světa. Tentokrát nejen s ukulelem ale i akvarelovými barvami. Po předchozí roční cestě kolem světa jsme si troufly do divočiny Jižní Ameriky kde ležel náš ještě nesplněný sen Patagonie.

Začaly jsme v Andách pár kilometrů jižně od Santiaga De Chile a pěšky se dostávaly kolem chilských a argentinských sopek kaňonů ledovců i pralesů až na úplný konec světa. I když byla tato cesta těžší tak i tentokrát zabránilo ukulele trudomyslnosti.


Chcete-li vyhrát jednu ze dvou knih Máji a Alči z cest kolem světa odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 28.12.2021

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace