SOUTĚŽ o dvě knihy z nakladatelství Fortuna Libri - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o dvě knihy z nakladatelství Fortuna Libri - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 11. 24. 12. 2021

Dcera sněhu

Nesmírně silný jímavý brilantně napsaný příběh o nevšedním osudu dvou lidí toužících po dítěti tak moc až si jeho existenci přivolají. Román se odehrává v odlehlé aljašské končině a dny jeho hrdinů Jacka a Mabel jsou naplněny těžkou prací. Manželé se velice milují a trápí je jen marná touha po dítěti. Když toho roku napadne první sníh ze samé radosti si postaví venku před domem sněhulačku. Následující ráno je však sněhulačka pryč a na cestě jsou vidět drobné stopy. V příštích dnech Jack a Mabel několikrát z dálky zahlédnou blonďatou holčičku osaměle bloudící v lese ale neodvažují se o tom zmínit jeden druhému ze strachu že se jedná jen o přelud podnícený dávno pohřbenými nadějemi na vlastní dítě… V tajuplné překrásné ale mimořádně drsné krajině se věci mohou jevit jinak než ve skutečnosti.


Krajina ledu

Dechberoucí příběh boje o přežití nečekaných dobrodružství ale i nezměrné lásky k člověku a přírodě z pera autorky bestselleru Dcera sněhu.

Román Eowyn Ivey je zasazen do aljašské divočiny stejně jako její úspěšný debut Dcera sněhu. V novém strhujícím příběhu z konce 19. století čeká čtenáře dobrodružství objevování ale i tíživé tajemství jež vystaví zkoušce manželství podplukovníka Allena Forrestera a jeho mladé ženy Sophie.
Allen Forrester dostane příležitost svého života: je vyslán aby se s malou skupinou mužů vydal na průzkumnou výpravu proti proudu řeky Wolverine oblastí která je pokládána za neprůchodnou. Právě Wolverine je klíčem k nesmírným zásobám aljašského zlata avšak všechny dosavadní pokusy proniknout do těchto míst skončily tragicky.
Allen se ocitá v těžké situaci. Teprve nedávno získal ženu kterou možná ani nedoufal najít a Sophie navíc čeká jejich první dítě. Vyhlídka na osamělý rok v kasárnách ji skličuje ještě víc ji však tíží obavy o zdraví nenarozeného dítěte. Její neblahé tušení sílí a manželé se loučí v hluboké nejistotě.
Krajina ledu je barvitým epickým vypravováním o objevech nejen v hlubinách neznámé divočiny ale i v duších svých protagonistů.


Chcete-li vyhrát dvě knihy z nakladatelství Fortuna Libri odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 24.12.2021

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace