SOUTĚŽ o karetní hru ze světa Dixitu  STELLA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o karetní hru ze světa Dixitu STELLA - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 9. 22. prosince 2021

Stella je kompetitivní hra ze světa Dixitu ve které hráči interpretují obrázky poté co obdrží společné slovo. Pokud si vyberete stejné obrázky jako ostatní hráči výhra je vaše. Risk je zisk avšak pozor na pád.

Soutěž hledačů hvězd je již v plném proudu. Brouzdají oblohou v naději že přinesou kousek světla do svých světů. Běžte a posbírejte světlo hvězd. Ale nenechte ostatní příliš pozadu. Pokud budete hamižní skončíte sami ve tmě.

V každém kole si hráči tajně spojí několik karet Dixit s jednou náhodnou slovní kartou. Pokud si dokážete spojit stejné karty jako ostatní hráči vytvoříte jiskru za kterou dostanete body. Znásobením spojení získáte více šancí k vytvoření jisker. Ale nebuďte příliš hamižní protože hráč s největším množstvím spojení podstupuje riziko že získá méně bodů!

Dixit a Stella jsou naprosto kompatibilní. Pro obě hry můžete používat karty z obou her a všech rozšíření Dixitu.

Chcete-li vyhrát karetní hru ze světa Dixitu STELLA odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 22.12.2021

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace