SOUTĚŽ o pět vánočních pohádkových knih - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o pět vánočních pohádkových knih - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 3. 16. 12. 2021

Co se děje na horách

Prozkoumej hory od údolí až po skalnaté vrcholky! Hravá knížka o životě v horských oblastech.

Medvěd se snaží ulovit mrštného lososa v horské říčce svišti hledají zásoby i pod zbytky sněhu a z výšky to vše pozorně sleduje orel skalní… Kdo další je na horách jako doma? Nazuj pořádné boty a vydej se na průzkum všech horských pater! V leporelu na tebe čeká také spousta nor a dutin které můžeš procházet neustále tam i zpět.


Marvel Action Spider-Man 1

I když Peter Parker porazil už mnoho zločinců a překazil jim spoustu nekalých plánů tou největší výzvou zůstává střední škola. Naštěstí mu při zvládání školy pomohou noví přátelé: Miles Morales a Gwen Stacyová! Jejich dobrodružství na vás čekají v komiksové formě!


Madlenka a jednorožec

Kdo by nechtěl mít doma jednorožce? Kouzelný obrázkový příběh pro děti od tří let.

Madlenka se s rodiči stěhuje do hor aby byli blíž babičce. Holčička se cítí v novém domově osamělá ale při prvním průzkumu okolí spatří nad pobřežím neuvěřitelnou věc po obloze letí jednorožci! Zmizí stejně rychle jako se objevili ale v trávě po nich zůstane zapomenuté jednorožčí mládě. Madlenka ho vezme domů aby se o něj přes zimu postarala. A tak se zrodí jedno přátelství na které ani jeden z nich už nikdy nezapomene…


Myši patří do nebe

Myši patří do nebe… ale jenom na skok!

Dobrodružství myšky Šupito začíná dramaticky. Myška utíká cestou necestou před lišákem který ji pronásleduje a zřítí se z příkrého srázu do propasti. Když se Šupito probudí uvidí před sebou malou rozpláclou myšku. Ta myška se nehýbá a vždyť je to ona! A kolemjdoucí sestřenice Žerebrouky která se s ní vesele pouští do řeči přece loni umrzla v lese! Co se to jen děje? Čtenáře čeká nejedno překvapení protože myši patří do nebe ale jenom na skok!


Co se děje na pařezu

U starého pařezu je pořádně živo! Hravá knížka pro všechny zvídavé děti.

Nenápadný zarostlý popraskaný… v každém případě se krčí při zemi. Je tenhle pařez opuštěný? Ani náhodou hemží se to u něj životem. Musíš ho jen prozkoumat pěkně zblízka a pozorně. Podívej támhle je tesařík s dlouhými tykadly. A kdo se schovává v noře mezi kořeny? Neváhej a vydej se na dobrodružnou cestu do nitra pařezu! Zaručeně se nebudeš nudit ani chvilinku.


Chcete-li vyhrát jednu z pěti vánočních pohádkových knih z Albatrosu odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 16.12.2021

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace