SOUTĚŽ o tři balíčky novinek GoodWays - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři balíčky novinek GoodWays - www.chrudimka.cz

V době založení společnosti vyrábějící GoodWays produkty se v České republice ještě tolik nemluvilo o udržitelném způsobu života a o nutnosti nahrazovat jednorázové plastové výrobky těmi znovupoužitelnými jako nyní. Oni se to však rozhodli změnit přispět svým dílem a snížit závislost světa na plastových lahvích a jiných jednorázových výrobcích.

GoodFlask Thermo

Sníte o lehké a odolné lahvi s velkým objemem kterou si můžete vzít s sebou na všechna svá dobrodružství? Vytvořili jsme pro vás GoodFlask!

Ať už vás život zavede kamkoli tato vysoce kvalitní láhev z nerezové oceli s povrchovou úpravou proti poškrábání vám bude dělat skvělou společnost. Pevná vakuově izolovaná stěna zajistí že si svůj nápoj můžete vždy vychutnat ledově studený i během těch nejteplejších dnů nebo se jím naopak prohřívat v průběhu mrazivé zimy.

Vyzkoušejte také naše GoodFlask čajové sítko které umožňuje velmi snadnou přípravu čaje přímo v láhvi!

GoodBag Taška Na Nakupování

Zpříjemněte si nakupování s taškou GoodBag!

GoodBag je unikátní taška která je díky své odolnosti a chytrému systému vnitřních kapes určena na nakupování v bezobalových obchodech farmářských trzích ale i běžných obchodech s potravinami. Vnitřní kapsy prakticky rozdělují prostor tašky tak aby jste si mohli nakoupené potraviny jednoduše zorganizovat a sklenice či zavařovačky o sebe při chůzi neťukaly. Vnější kapsička poslouží na drobnější předměty či peněženku. GoodBag je ručně vyrobena z kvalitní 100% bavlny a pratelného papíru v České republice.

Již žádné ťukání sklenic o sebe. Revoluce v bezobalovém nakupování je tady!


GoodCup Thermo

Řekněme sbohem plastovým kelímkům jednou pro vždy. GoodCup je jediný kelímek který potřebujete!

GoodCup je kelímek z kvalitní nerezové oceli s dvojitou vakuově izolovanou stěnou o objemu 05 litru. Skvěle se tak hodí na limonádu pivo ale i čaj svařák nebo dokonce polívku na všechny pouliční akce festivaly a výlety. GoodCup je díky své dvojité stěně z nerezové oceli a protiskluzovému povrchu tak komfortní na držení! ⁠GoodCup je prostě skvělé mít vždy při ruce.


Chcete-li vyhrát jeden ze tří balíčků novinek GoodWays odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé ze sociálních sítí CHRUDIMKA.cz a GOODWAYS.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 11.12.2021

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace