SOUTĚŽ o rodinnou hru STRÁŽCOVÉ LESA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o rodinnou hru STRÁŽCOVÉ LESA - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 3. 11. 3. 12. 2021

V půvabné hře Strážcové lesa se stanete lesním duchem který se ze všech sil snaží ochránit Posvátný strom před plameny Onibi. Naštěstí v tom nejste sami na pomoc můžete povolat zvířecí strážce. Les má štěstí že jste tak bystrý duch a je vám jasné že i ve vypjatých chvílích jako je tato je třeba oslovovat zvířecí strážce s rozvahou.

Duchové přírody byli povoláni k záchraně Posvátného stromu před zničujícími ohni Onibi. Chcete-li v tomto obtížném úkolu uspět musíte se vydat jednou ze tří cest. Sesbírat 12 posvátných květů aby se ochránce lesa Sanki probudil z tisíciletého spánku zasadit 12 různých ochranných stromů nebo uhasit 12 ohňů a odrazit hrozbu Onibi jednou provždy.

V této kompetitivní hře budete do svého balíčku přidávat karty zvířecích strážců kteří s sebou přinášejí mystickou moc elementů. V každém tahu můžete z balíčku povolat libovolný počet strážců abyste spustili co nejsilnější akce. Dejte si ovšem pozor některá zvířata preferují samotu a nerada spolupracují s ostatními. Kolik strážců si troufnete povolat než se potkají tři samotáři?


Chcete-li vyhrát rodinnou hru STRÁŽCOVÉ LESA odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 3.12.2021

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace