SOUTĚŽ o dvě herní novinky Dino Toys - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o dvě herní novinky Dino Toys - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 27. 10. 27. 11. 2021

Války mágů

Jak se stát nejmocnějším mágem všech dob? Spřáhněte se s příšerami draky gobliny a využijte je pro budování vašeho kouzelného panství. Pošlete je na průzkum terénu pro cenné suroviny postavte silnou armádu a neváhejte útočit na říši obyčejných smrtelníků i na své protivníky. Jen tak se stanete jejich vládcem.

Odměnou za vaše úsilí vám budou truhly plné pokladů které pomohou upevnit vaši moc a sílu. Tato společenská hra je klasickou strategickou deskovkou při které si báječně procvičíte logické i strategické myšlení. Tím nejdůležitějším cílem ale bude užít si společně strávený čas s kamarády nebo rodinou.


Rychlá 8

Máte postřeh? A můžeme ho vidět? Otestujte s přáteli kdo z vás vyniká v bystrosti a umí nejrychleji kombinovat elektrony podle zadání před vámi. Vyhraje nejen nejrychlejší ale hlavně ten nejpřesnější hráč. Nejste si jisti že máte šanci své kamarády porazit? Vyzkoušejte nejprve pravidla hry pro 1 hráče a pořádně na ně natrénujte.


Chcete-li vyhrát jednu ze dvou herních novinek Dino Toys odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 27.11.2021

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace