SOUTĚŽ o knihu NEBE NEBO - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu NEBE NEBO - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 15. 10. 15. 11. 2021

Pokoj klid lásku a nerušit. Jobbi ví co chce. Touží po nějaké hormonálně harmonické mentálně vyvážené ženě která by jej udělala šťastným. Jenže i přes masku věčného pohodáře občas mívá velmi nepříjemnou potíž vydržet sám se sebou. Zatímco se touží cítit dobře některé myšlenky jako by nebyly zaměřeny na spokojenost vyrovnanost a vůbec celkovou pohodu. Často jej naopak přiměji ke špatným rozhodnutím. Sakra čakra není tedy divu že se jednoho dne vše kolosálně zvrtne a věci udělají nepěkný kotrmelec což spustí řetězec překvapivých událostí. Když se mu do cesty připlete kosmická Maya z jejíchž očí vychází hluboký klid i rozverná hravost nemá tušení že se brzy všechno změní.


Fascinující dobrodružství až k hranicím vlastního sebepoznání je napsáno hravým jazykem na kterém si s chutí smlsnete. Pravděpodobně vám však nenávratně změní vnímání.

Chcete-li vyhrát jednu ze tří knih NEBE NEBO odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 15.11.2021

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace