SOUTĚŽ o rozšíření hry BANG! KOSTKOVÁ HRA  NEMRTVÍ NEBO ŽIVÍ - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o rozšíření hry BANG! KOSTKOVÁ HRA NEMRTVÍ NEBO ŽIVÍ - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 13. 9. 13. 10. 2021

Ve městě kulky létají ještě častěji než dříve. Pistolníci si vyřizují účty tváří v tvář při střeleckém duelu. Městečko se ale třese ještě před větší hrozbou…přicházejí zombie aby si vyřídily účty s živými… Rozšíření hry Bang! kostková hra přináší několik modulů které zpestří kostkovou hru. Tyto moduly je možné hrát samostatně ale také dohromady.


Do pravidel Bangu kostkové hry můžete s rozšířením Nemrtví nebo živí přidat 5 nových modulů:

Dívej se mi do očí přidává 2 nové kostky do hry s novými symboly. Např. symbol kostkového duelu kdy přichází o život ten hráč který jako první nehodí symbol duelu.
Přidává do hry karty zuřivosti kterou si hráč vezme poté co ztratí během nějakého tahu 2 a více životů. Karty obsahují symboly které si pak hráči mohou přidat k výsledku hozenému na kostkách
Nové postavy nabízí možnost přidání nových postav
Přidává do hry karty Krchova postupně přicházejí do hry zombie které útočí na hráče kteří jsou ještě na živu. Za zombie hrají hráči kteří už byli vyřazeni ze hry.
Právo Divokého západu nabízí soubor pravidel které se přenášejí z jednotlivých partií.

Bang! Kostková hra Nemrtví nebo živí obsahuje 2 kostky 45 karet 8 postav 2 přehledové karty 8 karet zombie 8 karet zuřivosti 11 karet krchova 15 žetonů zranění česká pravidla.

Jedná se o rozšíření základní hry BANG! Kostková hra nelze hrát samostatně.


Chcete-li vyhrát rozšíření hry BANG! KOSTKOVÁ HRA NEMRTVÍ NEBO ŽIVÍ odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 13.10.2021

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace