SOUTĚŽ o tuhý šampon který šetří vaše vlasy i přírodu - www.zenyprozeny.cz

SOUTĚŽ o tuhý šampon který šetří vaše vlasy i přírodu - www.zenyprozeny.cz

Zkuste štěstí v soutěži a vyhrajte novinku od francouzské značky KLORANE. Tuhý šampon s mangem vyživí a hydratuje do hloubky suché vlasy již po prvním použití. Je vhodný pro celou rodinu včetně dětí od tří let. Tuhé šampony jsou vhodnou alternativou k používání klasických šamponů protože obsahují vysoké procento složek přírodního původu naopak neobsahují sulfáty mýdlo silikony a minerální oleje díky čemuž jsou šetrné k vlasové pokožce a vlasům. Vlasy jsou silnější lesklejší a vypadají zdravě. Použití se nemusíte bát napěníte ho jen ve vlhkých dlaních nebo přímo na mokrých vlasech vmasírujete a důkladně opláchnete. Pak už jen použijte váš oblíbený kondicionér masku nebo bezoplachovou péči a vlasy upravíte běžným způsobem.
Pět úspěšných luštitelů obdrží novinku od KLORANE - Tuhý šampon s mangem a praktickou síťku z přírodních sisalových vláken.

 

Datum ukončení soutěže: 12.9.2021

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace