SOUTĚŽ o tři knihy Můj africký příběh - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři knihy Můj africký příběh - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 24. 8. 24. 9. 2021

Můj africký příběh je jakousi zpovědí nejen pro autorčiny čtenářky a čtenáře které zajímá jak se dostala do Afriky a k psaní knih z afrického prostředí. Inspirovat a motivovat může i milovníky Afriky cestovatele snílky dobrovolníky či začínající spisovatele.

Dozvíte se také proč se autorka z nadšeného dobrovolníka který chtěl spasit celou Afriku stala téměř odpůrcem rozvojové pomoci nebo jak se jí podařilo během několika let vydat devět románů u tří renomovaných nakladatelství zaplnit diář besedami a stát se první českou spisovatelkou publikovanou v Keni.

Nechybějí ani vtipné příhody z afrického putování situace kdy šlo Haně o život nebo informace ze zákulisí jednotlivých románů.


Chcete-li vyhrát jednu ze tří knih Můj africký příběh odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 24.9.2021

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace