SOUTĚŽ o tři páry barefoot ponožkobot CRUS - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři páry barefoot ponožkobot CRUS - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 19. 8. 19. 9. 2021

Možná vás už napadlo že byste rádi chodili naboso protože jste slyšeli že je to zdravé nebo protože vás už nebaví chodit v botách nebo máte nějaké úplně jiné důvody.

Ponožkoboty CRUS se pravému významu pojmu barefoot = chůze naboso přiblížily na půl milimetru. Zhruba tolik dělí vaše chodidlo od povrchu po kterém si vykračujete. Díky této tenké měkké bariéře bude prožitek z vnímání terénu a přírody ještě hlubší.

Chcete změnit držení těla? Přirozeně našlapovat tak jak to uměli naši předkové než si svázali nohy do bot? Dejte prstům svobodu zpevněte si svaly protáhněte šlachy a vraťte se o krok blíž k přírodě.

CRUSky ocení vaše děti i vy. Pro vývoj klenby dětské nohy citu pro rovnováhu zapojování správných svalů a prstů a objevování světa nemusíte dělat zas tak moc děti si CRUSky zamilují. Žádné zapínání šněrování prostě nazujete a hurá ven.

Hoďte se do pohody osvoboďte nohy zahoďte křusky a nazujte CRUSky.

Chcete-li vyhrát jeden ze tří párů barefoot ponožkobot značky CRUS odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu a fanoušky některé ze sociálních sítí CRUS Facebooku či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 19.9.2021

Kategorie: Oblečení


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace