SOUTĚŽ o fantasy dětskou hru ALENČINA ZAHRÁDKA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o fantasy dětskou hru ALENČINA ZAHRÁDKA - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 9. 8. 9. 9. 2021

Ve hře Alenčina zahrádka bude vaším úkolem postavit zahradu ku představám samotné královny. Pokud selžete přijdete ovšem o hlavu.

Jak se tak Alenka potulovala širokými stezkami kouzelného lesa znenadání narazila na královskou zahradu. Nebozí zahradníci v ní poletovali hlava nehlava ve snaze naaranžovat ji dle královniných představ. Stromy musely být co nejdále od sebe nesmělo být přepychovějších keřů v celé Zemi divů a cesta pro šachové figury měla být také jedna velká paráda. Bylo toho však vůbec možné dosáhnout a uniknout tak královnině hněvu? Seřaďte rostliny v zahradě nejvhodnějším způsobem a pomozte Alence se zahradníky potěšit královnu postavením té nejlepší zahrady v Říši divů.

Hráči zde pokládají na své desky herní dílky. Ty jsou rozličných tvarů ve stylu hry Tetris a znázorňují květiny stromy apod. Úkolem zde bude získat co nejvíce bodů prostřednictvím plnění rozličných podmínek. Hra končí v okamžiku kdy hráč již nemůže umístit ze zásoby nikam na svoji desku herní dílek. Vítězí pak ten co posbíral nejvíce bodů.

Chcete-li vyhrát fantasy dětskou hru ALENČINA ZAHRÁDKA odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 9.9.2021

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace