SOUTĚŽ o autobiografii frontmana skupiny Iron Maiden  Co dělá tenhle knoflík? - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o autobiografii frontmana skupiny Iron Maiden Co dělá tenhle knoflík? - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 24. 6. 24. 7. 2021

Malý Bruce byl do šesti let vychováván prarodiči v anglickém Worksopu jeho rodiče se totiž vydali na cestu se svou psí show. Po studiu na internátní škole se vydal do Londýna na Queen Mary University a zahájil studium historie. Ne že by chtěl být historikem ale byla to dobrá záminka jak se od rodičů dostat a věnovat se muzice. A to se mu podařilo! V knize vypráví o svém angažmá v různých kapelách předtím než se přidal k Iron Maiden kteří ho proslavili.

Iron Maiden vydali šestnáct studiových alb ve kterých se vystřídali tři zpěváci: Paul Di'Anno Bruce Dickinson a Blaze Bayley který Bruce na pár let nahradil. Prodali přes 100 miliónů desek a byli čtyřikrát nominováni na cenu Grammy. Nominaci za píseň El Dorado dokonce proměnili. Procestovali celý svět díky pětadvaceti divokým turné. Začali dokonce pro přesun používat vlastní leteckou linku Ed Force One která je pojmenovaná po maidenovském maskotovi Eddiemu hubeném kostlivci který Maideny doprovází už od začátku.

Ale nejen to! V knize se totiž dozvíte nejen o jeho hudební kariéře a výhodách a úskalích života heavymetalové hvězdy ale také o tom jak se učil létat a získal pilotní licenci o jeho vztahu k šermu a o boji s rakovinou. Bruce je zábavný vypravěč který nešetří vtipnými historkami ze života!

Chcete-li vyhrát autobiografii frontmana skupiny Iron Maiden Co dělá tenhle knoflík? odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 24.7.2021

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace