SOUTĚŽ o vstupenky na LUGHNASAD v Zemi Keltů - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na LUGHNASAD v Zemi Keltů - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 22. 6. 22. 7. 2021

Mezinárodní festival keltské kultury Lughnasad slaví 15 let.

Země Keltů ve dnech 30. 31. července přivítá opět po roce festival Lughnasad. Na své si přijdou milovníci historie hudby dobrého jídla a aktivní zábavy pro celou rodinu.

Festival bude provázet spletitý příběh z období Galských válek. Tento strhující příběh bude vyprávěn hrdiny historického programu z řad Keltů Germánů a Římanů a bude rozvíjen mnoha divadelními scénkami. Pro 15. ročník festivalu byl natočen unikátní krátký film který bude mít premiéru už v pátek večer 30.7. Čeká na vás keltské klání tance přednášky workshopy a také rodinné hry a soutěže ve všestranných disciplínách.

I v letošním roce myslíme na ty kteří neměli v životě takové štěstí. Připravujeme dražbu výrobků z doby laténské a časně římské jejíž výtěžek poputuje na podporu malého Honzíka.

Po oba festivalové večery vystoupí skvělé kapely které v závěru uzavřou brány festivalu skvělou taneční zábavou. Postaráno bude o dobré jídlo a pití ale i o vaši bezpečnost.

Navštivte Facebook Lughnasadu nebo webové stránky www.lughnasad.cz kde najdete informace o programu vstupenkách ale i krásném merchandisingu který byl vyrobený speciálně pro 15. ročník. Před festivalem si také budete moct stáhnout mobilní aplikaci Lughnasad která nabídne veškeré informace o festivalu a rychlý přehled o novinkách v programu.

'Přijď medovinu pij a naplno žij” v Zemi Keltů v Nasavrkách 30. 31. 7.

Chcete-li vyhrát jednu z šesti vstupenek na LUGHNASAD v Zemi keltů odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 22.7.2021

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace