SOUTĚŽ o tři knihy JIŽNÍ STEZKA Českem od východu k západu - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři knihy JIŽNÍ STEZKA Českem od východu k západu - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 20. 6. 20. 7. 2021

Po Severní stezce se Jan Hocek vydal na jih naší země a dokončil okruh kolem Česka.

Jižní stezka spolu se Severní stezkou tak tvoří první ucelenou trasu pro pěší a cyklisty vedoucí kolem České republiky.

Jižní stezka vede napříč celou zemí mezi nejzápadnějším a nejvýchodnějším bodem České republiky prostupuje nádherné česko-slovenské pohraničí vydává se přes jihomoravské vinohrady a svou pouť končí přechodem Šumavy a Českého lesa. Cestovatel Jan Hocek absolvoval celou trasu uvědomil si že 1 000 km není zas tak moc a vnímal měnící se krajinu architekturu nářečí nabídku jídel nebo třeba i piv. Knihu můžete využít mnoha způsoby jako obrazovou a informační publikaci z českých moravských a slezských hor jako průvodce pro absolvování celé trasy či její části nebo jako motivační a inspirativní dílo.

Putování vlastními silami po krajině České republiky nabízí mimo jiné odpovědné a nízkonákladové cestování ne vždy je totiž nutné létat za poznáním přes půl zeměkoule největší překvapení často zažijete doslova za humny.

Chcete-li vyhrát jednu ze tří knih JIŽNÍ STEZKA Českem od východu k západu odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 20.7.2021

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace