SOUTĚŽ o antibakteriální pánské boxerky CityZen - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o antibakteriální pánské boxerky CityZen - www.chrudimka.cz

Začali tričky na kterých není vidět pot. A teď představili boxerky na kterých není vidět… prostě ani kapička! A co ještě my chlapi oceníme: nejsou na nich žádné přiblblé cedulky a jsou fakt pohodlné.

V čem jsou boxerky CityZen® unikátní?

Textilní inovace jsou jejich život. A protože jsou to pánové velkou část jejich inovativních životů tráví oblečeni v trenkách. Zaměřili se tedy na 3 věci které od svých trenek chce každý chlap:

Není vidět ani kapička. Stejně jako trika CityZen® i jejich boxerky absorbují vlhkost na vnitřní straně takže z vnějšku není nic vidět. A opravdu rychle schnou. V přední části jsou pro jistotu zdvojené.

Pohodlí. Promysleli každý šev vyzkoušeli různé šířky gumy i délky nohaviček… Boxerky navrhli tak abyste je oblékli a mohli je pustit z hlavy. Naprostý komfort žádné kompromisy.

Antibakteriální úprava. Trenky aktivně ničí bakterie a v kombinaci s rychlým odpařováním tělesné vlhkosti jsou odolné vůči zápachu. A to fakt dlouho.
Na těchto vlastnostech boxerek CityZen® si opravdu zakládají. Dali si ale záležet aby jejich pánské spodní prádlo bylo perfektní ve všech směrech.


Šijí trenky pro život

Boxerky šijí z pleteniny kterou tvoří z 95 % prémiová bavlna a z 5 % Elastan. Tato kombinace spolu s promyšleným přiléhavým střihem je zárukou opravdového komfortu při nošení.

Guma je široká 3 cm což je přesně ta šířka která se ani nezařezává ani neohýbá. Vzadu je spojená plochým švem není tedy zdvojená a netlačí. Uvnitř nejsou žádné cedulky které by škrábaly i po odstřižení. Vzadu není ani šev takže nehrozí žádný zaříznutý tanga-efekt. A ještě nohavičky. Ty jsou o 1 cm delší než je obvyklé takže trenky skvěle sedí i při pohybu.

I u boxerek platí hlavní efekt našich materiálů: Když se zapotíte uschnou dřív než by vás mohly začít studit. A můžete si být jistí že případná vlhkost nebude za žádných okolností vidět.

Chcete-li vyhrát antibakteriální pánské boxerky CityZen odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 15.7.2021

Kategorie: Oblečení


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace