SOUTĚŽ o tři časopisy z online knihkupectví Dobré Knihy - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři časopisy z online knihkupectví Dobré Knihy - www.chrudimka.cz

Šachy pro každého

Vše co potřebujete vědět abyste mohli začít hrát jednu z nejstarších strategických her na světě.

Šachy vznikly v Indii před více než půl druhým tisíciletím a postupně se rozšířily do celého světa. Pravidla se sice v průběhu dějin vyvíjela cíl však zůstal stejný zajmout krále. V této knize vás provedeme úplnými základy až k pokročilejším strategiím které vám velmi rychle umožní vyhrávat působivé šachové partie. Zjistíte jak táhnou jednotlivé figury i a jak je lze využít pro vazby vidličky léčky nebo zavlečení. Šachy vám otevřou zcela nový svět který skrývá více než byste si zpočátku dokázali představit. Jakmile ovládnete základy nastíníme vám další možnosti zlepšování hry například přihlášením do šachových klubů nebo účastí v turnajích také vás seznámíme s nejslavnějšími světovými šachisty včetně počítače Deep Blue. V závěrečné části zodpovíme veškeré otázky spojené se šachovou hrou malý slovníček pojmů pro změnu zajistí abyste už nikdy netápali v šachové terminologii. Hrajte s radostí a naučte se dávat mat!

* Více než 500 postupů a tipů.
* Průvodce hrou: Objevte radost ze hry finesy a záludnosti šachu.
* Začněte hned: Naučte se všechny tahy a vlastnosti figur!
* Hrajte kdekoliv: bavte se doma i prostřednictvím aplikace ve smartphonu
* Tipy & triky: jednoduché i pokročilejší rady které vás dovedou k vítězství.

Šachy jsou hra známá po dlouhá staletí představují zábavu která stírá rozdíly ve výkonosti rase věku a pohlaví. Pomáhají procvičit soustředění tvůrčí schopnosti vytrvalost i taktiku a tento bookazine vás naučí všemu co budete k úspěšné šachové partii potřebovat.




Michael Jackson Kompletní příběh

Zrození krále popu. Jeho hudba osobnost a moonwalking… Kompletní příběh Michaela Jacksona krále popu v podobě více než 140stranového bookazinu na velkém formátu s leskou obálkou!

Michael Jackson geniální hudebník byl jedinečným umělcem kterého již nikdy nikdo nevypudí ze srdcí milionů jeho fanoušků po celém světě: už navždy bude Králem popu a nejúspěšnějším mužem showbusinessu. Bookazine vzdává tomuto muži který světu daroval obrovské množství výborné muziky zasloužený hold.

Příběh talentu ve slovech a fotografiích
Život a smrt globální celebrity
Rodina a Jackson Five
Jeho hudba osobnost & moonwalking…
V rocknrollové síni slávy
Zákulisí vzniku alb
Seznam kompletní diskografie


Templáři Vzestup vrchol a pád nejznámějšího rytířského řádu

Příběh nejmocnějšího rytířského řádu středověku ve více než 140stranovém bookazinu na velkém formátu s lesklou obálkou. Podrobná překladová publikace plná detailních informací schémat a ilustrací.

Chudí rytíři Krista a Šalomounova chrámu známí také jako templáři byli tím nejbohatším nejmocnějším a nejtajemnějším rytířským řádem jaký kdy z křížových výprav vzešel. Prozkoumejte s námi okolnosti jeho zrodu vojenské úspěchy inovace slavné bitvy nejdůležitější vůdce a zjistěte co stálo za koncem téměř dvousetletého působení templářského řádu.

Klíčoví vůdci: Poznejte zakladatele řádu velmistry a další významné templářské rytíře
Velkolepé bitvy: Prozkoumejte příčiny vítězství i porážek od křížových výprav po méně známé války
Každodenní život: Poznejte jak se templářům žilo jak se věnovali válečnictví obchodu bankovnictví a modlitbě
Zrada: Odhalte proč byl řád zničen co bylo řečeno na jeho obhajobu a ještě mnohem více


Chcete-li vyhrát tři časopisy z online knihkupectví Dobré knihy odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 8.7.2021

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace