SOUTĚŽ ke Dni dětí o pět knížek - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ ke Dni dětí o pět knížek - www.chrudimka.cz

Apollónův pád Neronova pevnost

Poslední díl bestsellerové série ze světa Percyho Jacksona je tady!

Řecký bůh Apollón který byl vykázán na Zemi jako ubohý puberťák Lester Papadopoulos se konečně ocitl na konci své cesty zpět na Olymp. Polobožští přátelé z Tábora Jupiter mu právě pomohli přežít řadu strašlivých útoků a nyní bývalý bůh se svou polobožskou velitelkou Meg musejí poslechnout proroctví které odhalila harpyje Ella. Lesterova poslední zkouška proběhne v Neronově pevnosti v New Yorku. Najde tam konečně svoje rozhřešení?


Na farmě

Na farmě je pořádně živo! Stačí zmáčknout tlačítko a uslyšíte to na vlastní uši.

Kdopak to bučí? A kdo zase bečí? Na farmě je rušno od rána do večera. S leporelem se zvuky ze statku budou mít vaše děti spoustu zvířátek na dosah ruky. Stačí jen zmáčknout kouzelné tlačítko a hlasy nejrůznějších tvorů se hned rozezní.


Bratři Lví srdce

Velký příběh malých bratrů

Krásný nevídaný strhující příběh odvahy cti a věrného přátelství které zvítězilo nad smrtí zradou a nenávistí prožili sourozenci Jonatán a Karel zvaný Suchárek. Až ho dočtete pochopíte že oba jsou skutečně hodni jména bratři Lví srdce.


V lese

Les nikdy nespí! Stačí zmáčknout tlačítko a uslyšíte to na vlastní uši.

Kdopak to houká v korunách stromů? A co se to ozývá z houští? S leporelem se zvuky lesa budou mít vaše děti spoustu zvířátek na dosah ruky. Stačí jen zmáčknout kouzelné tlačítko a hlasy nejrůznějších tvorů se hned rozezní.


Detektiv na stopě zločinu

Jestli ještě nemáte tuhle knížku doufám že pro to máte dobré alibi!

Pojďte číst příběhy které vás budou bavit! Komiks a knížka v jednom! Detektiv Vypátral bude muset vyřešit krádež slavného obrazu a únos domácího mazlíčka jedné bohaté paničky. V rukávu na to má nejeden trik moderní kriminalistiky forenzní techniky v podobě analýz DNA zkoumání krevních skvrn rozboru písma nebo otisků prstů stop bot a chodidel a starou dobrou logickou dedukci. Některé rozbory si budete moci i vyzkoušet díky návodům na domácí pokusy!


Chcete-li vyhrát jednu z pěti knih k Mezinárodnímu dni dětí odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 1.7.2021

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace