SOUTĚŽ o tři knižní novinky z edice Společník cestovatele - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři knižní novinky z edice Společník cestovatele - www.chrudimka.cz

I když současná doba cestování nepřeje všichni věříme že se situace snad brzy zlepší a svět zase bude jako dřív… V oblíbené edici Společník cestovatele z nakladatelství Universum proto právě vycházejí tři nové tituly které se mohou do budoucna stát inspirací i praktickým knižním partnerem pro všechny nadšené cestovatele.

Obsažné průvodce nové generace vám umožní maximálně využít pobyt ve vybrané destinaci oceníte je před cestou během návštěvy i po návratu domů. Obsahují množství barevných fotografií praktické rady na cestu tipy na nejvýznamnější památky a zajímavosti které byste si rozhodně neměli nechat ujít i přehledné mapy vybraných míst a jedinečné trojrozměrné mapky z ptačí perspektivy které plasticky přiblíží každou oblast. Nechybí ani konkrétní informace o nejoblíbenějších parcích restauracích divadlech klubech zařízeních pro děti a dalších možnostech zábavy které daná lokalita nabízí.



Japonská metropole Tokio která patří k nejrušnějším městům světa se vyznačuje jedinečnou kombinací východních a západních vlivů.

Uvidíte zde velké množství nejen moderních staveb a futuristických technických vymožeností ale i spoustu historických pamětihodností od buddhistických chrámů přes císařské památky až po fascinující tradiční obřady. Proslulé jsou i japonské zahrady zvláště v čase kvetoucích sakur.

Společník cestovatele Tokio vydalo Universum 208 stran doporučená cena 399 Kč


Bali a Lombok oplývají množstvím přírodních divů a krás. Rozeklané pobřeží ohraničuje hornaté vnitrozemí porostlé džunglí a poseté prastarými vulkanickými krátery v nichž se ve slunci třpytí sopečná jezera. Vydejte se na túru Národním parkem Západní Bali zašnorchlujte si v klidných vodách severního a východního pobřeží zasurfujte si u poloostrova Bukit a prozkoumejte nádhernou přírodu ostrova Nusa Penida. Na Lomboku si odpočiňte na nedotčených bělostných písčitých plážích zajeďte si na ostrovy Gili vyšlápněte si na horu Rinjani nebo navštivte horské vesničky Sembalun a Senaru.

Společník cestovatele Bali a Lombok vydalo Universum 208 stran doporučená cena 399 Kč


Provence a Azorové pobřeží

Sluncem ozářený jihovýchodní kraj Francie patří k nejoblíbenějším prázdninovým destinacím. Najdete zde rozlehlá levandulová pole a překrásné středomořské pláže ve vnitrozemí můžete navštívit odlehlé náhorní plošiny malebné vesnice a dramatická říční údolí která jsou rájem pro pěší turisty a obdivovatele přírody. Ze zdejšího kraje čerpali inspiraci věhlasní umělci jako byli malíři Vincent van Gogh a Pablo Picasso či spisovatel Marcel Pagnol. Své stopy zde zanechali i staří Římané jak dokládají četné antické památky.

Společník cestovatele Provence a Azurové pobřeží vydalo Universum 224 stran doporučená cena 399 Kč


Chcete-li vyhrát tři knižní novinky z edice Společník cestovatele odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 9.5.2021

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace