Poznej Evropu nejen s Erasmem+ - www.plzen.eurocentra.cz

Poznej Evropu nejen s Erasmem+ - www.plzen.eurocentra.cz

Soutěž probíhá v rámci online 26. Veletrhu pracovních příležitostí při ZČU do 22. 4. 2021 do 16 hodin a lze ji hrát prostřednictvím platformy Kahoot následovně:

rozkliknout si odkaz níže nebo
najít na internetu https://kahoot.it/ a zadat PIN: 04580242
Soutěžící pro přesnou identifikaci v případě výhry uvede u poslední otázky své jméno a e-mail. Soutěžící může kvíz vyplnit jen jednou. Cestovatelskými odměnami oceníme 3 výherce které vylosujeme ze soutěžících se správnými odpověďmi. Vyhrát můžete mj. mikiny batohy síťovky láhve a hrnky na vodu z elektroniky pak bezdrátová sluchátka powerbanku či bluetooth repráčky.

Rychlost zodpovídání otázek není rozhodující!

Soutěž bude vyhodnocena a ceny rozeslány koncem dubna/počátkem května 2021. Cena bude výherci zaslána poštou na jeho doručovací adresu kterou uvede pořadateli soutěže. Pokud výherce nezareaguje na informaci o výhře do 7 dnů ode dne zveřejnění výsledků tak ztrácí nárok na výhru. Na výhru není právní nárok. Soutěžící souhlasí s tím že jsou pořadatelé oprávněni v případě jeho výhry zveřejnit jeho osobní údaje jméno iniciály příjmení.

 

Datum ukončení soutěže: 22.4.2021

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace