SOUTĚŽ o tři audioknihy vydavatelství Audioteka - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři audioknihy vydavatelství Audioteka - www.chrudimka.cz

Píseň oceli

Audiokniha Píseň oceli obsahuje fantasy příběh od autorky Michaely Merglové. Čte Jan Meduna režie Jakub Tabery.

Každý příběh někde začíná. Tenhle shodou okolností mezi stehny jedné vdané paničky a končí no končí tam kam se může dostat jen fantazie jedné z nejtalentovanějších autorek české fantastiky.

Básník Minangar nemá v kapse ani vindru a doma v Údolí ho čekají leda tak modřiny od nakrknutého manžela kterému chodil za ženou. Ani horal Cuchenan na tom není o moc lépe po smrti mistra kováře jemuž sloužil se sbalil a odešel na jih za nejistou budoucností. Osud je ale svede dohromady a tím začíná cesta za dobrodružstvím na níž nechybějí draci démoni z lesů král zlodějů a samozřejmě spousta žen!

Zaposlouchejte se do písně oceli která se vydává ke kořenům toho nejlepšího z žánru fantasy.


Plíseň

Audiokniha Plíseň obsahuje druhý díl norské fantasy série Havraní kruhy. Autor Siri Pettersenová překlad Jitka Jindřišková. Čte Magdalena Tkačíková režie Vladan Hýl.

Havraní kruhy #2

Představ si že jsi lovnou zvěří v neznámém světě. Ve světě lidí který pomalu umírá. Ve světě který je místem tvého narození a který se měl konečně stát tvým domovem. Jenže to je zásadní omyl.

Hirka opustila Ymslandu aby ji zachránila a vzdala se tak možnosti být nablízku Rimemu přestože právě po tom touží ze všeho nejvíc. Místo něj ji teď provázejí lovec zapomenutých a slepý. Boj o přežití v lidském světě je ovšem maličkostí ve srovnání s tím co přijde když Hirka pochopí kým ve skutečnosti je a jakým nástrojem v mocenské hře se má stát. Původce plísně touží po tisíci letech konečně dosáhnout svobody. Svobody kterou mu může dát jen Hirka.


Sochař smrti

Audiokniha Sochař smrti obsahuje krimi příběh s detektivem Robertem Hunterem. Autor Chris Carter. Čte Jakub Saic režie Miloš Vrána.

Robert Hunter #4

Detektivové Robert Hunter a Carlos Garcia stojí před dalším temným případem. Tentokrát jim chorá mysl sériového vraha předkládá s každou obětí hádanku: Jaký vzkaz se skrývá v obludném uměleckém díle zanechaném na místě činu? Proč vložil pachatel tolik práce a fantazie do zprávy kterou mohl sdělit mnohem snazším způsobem? A chce vůbec něco sdělit nebo jen mate policii falešnou nápovědí aby ji připravil o čas a svedl ze stopy? Jaká událost z dávné minulosti spustila jeho řádění a proč až teď?

Chris Carter mistr svého oboru nezklame ani tentokrát: řešení je opět šokující a překvapivé a přesto má čtenář šanci dospět k němu současně s vyšetřovateli neboť mu autor nic nezamlčuje.


Chcete-li vyhrát tři audioknihy vydavatelství Audioteka odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 5.5.2021

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace