SOUTĚŽ o hru STEZKY TUKANŮ - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o hru STEZKY TUKANŮ - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 1. 3. 1. 4. 2021

Stezky tukanů jsou jednoduchou svižnou zakreslovací Flip & Write hrou která nabízí dostatek strategických možností. Ocení ji jak rodiny s dětmi tak zkušení hráči.

Tukaní ostrovy jsou plné pozoruhodných tvorů a známek prastarých civilizací. Vaším úkolem je vystavět na tomto nepříliš známém souostroví síť stezek která domorodcům usnadní přesun mezi vesnicemi a umožní jim navštívit co nejvíce místních atrakcí. Ať vyhraje ten nejlepší stavitel!

Každý hráč dostane mapu ostrova s vesnicemi atrakcemi a různými terény. Na začátku tahu se otočí dvě karty terénu a poté každý hráč zakreslí stezku mezi těmito dvěma terény kdekoliv na své mapě. Hráči získají body za propojování shodných vesnic a propojování atrakcí s vesnicemi. Hra končí v okamžiku kdy je podruhé vyčerpán balíček terénu.

Chcete-li vyhrát deskovou hru STEZKY TUKANŮ odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 1.4.2021

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace