Soutěž o notebook se vzdělávácím serverem Galaktis

Soutěž o notebook se vzdělávácím serverem Galaktis

Velká soutěž o notebook a další ceny právě začala. Přidejte se také!
Nový český vzdělávací server Galaktis.cz nabízí svým uživatelům jedinečnou možnost. Zúčastněte se právě vyhlášené soutěže o atraktivní ceny. Hlavní cenou pro vítěze je notebook FUJITSU Amilo Mini Ui3520, dále jsou připraveny zajímavé ceny jako mobilní telefon nebo předplatné časopisu Test.
Princip celé soutěže je velmi jednoduchý. Pozvěte na Galaktis další lidi a vyhrajte!
Získání nového uživatele je ohodnoceno bodovým systémem. Abyste vyhráli, musíte získat co nejvíce nových uživatelů. Za každého uživatele, který se díky vám zaregistruje, získáte bod. A když ještě tento uživatel pozve další lidi, získáte body i za to. Doporučit můžete Galaktis pomocí odkazů, bannerů nebo formuláře, přes který lze odeslat pozvánku e-mailem.
Galaktis je e-learningový server, určený pro žáky 2. stupně ZŠ a studenty SŠ. Najdete na něm články, cvičení a soubory (prezentace, referáty apod.) ze všech předmětů. Dále jsou připraveny i speciální služby pro učitele a rodiče žáků. Kompletní používání Galaktisu je zdarma.
Podrobné podmínky soutěže a všechny důležité informace najdete na http://galaktis.cz/
Sponzorem soutěže je časopis Test – časopis s nezávislými testy a recenzemi výrobků
NEVÁHEJTE A ZAČNĚTE CO NEJDŘÍVE!!

 

Datum ukončení soutěže: 31.10.2009

Kategorie: Počítače & počítačové hry


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace