SOUTĚŽ o rodinnou hru MY LITTLE SCYTHE - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o rodinnou hru MY LITTLE SCYTHE - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 22. 2. 22. 3. 2021

My Little Scythe je kompetitivní rodinná hra ve které budou hráči moci se svými dvěma figurkami zvířecích dobrodruhů zažít vzrušující příhody v kouzelné zemi v Jablečném království. Hráči se střídají ve hře a soutěží o to kdo jako první získá čtyři poháry za úspěch v některé z osmi soutěžních kategorií. Ve svém tahu se hráči mohou pohybovat hledat nebo tvořit. Tyto akce jim umožní zvyšovat své přátelství získávat koláče vylepšovat akce plnit dobrodružství učit se kouzla a doručovat safíry a jablka do hradu A když budou mít dost kuráže možná se jim podaří zvítězit v koláčovém souboji. Některé mechanismy v My Little Scythe se inspirovaly u veleúspěšné hry Scythe od Jameyho Stegmaiera.

Hra My Little Scythe obsahuje: listinu úspěchů návod k nabarvení figurek 14 figurek hledačů herní plán 76 cm × 58 cm 2 koláčová kolečka 16 karet vylepšení 60 karet dílek přepravy 6 hráčských desek 61 kartonových žetonů 7 žetonů táborů 5 speciálních kostek hledání 24 žetonů jablíček 24 žetonů safírů speciální plastovou vložku pravidla pro jednoho hráče a pravidla pro více hráčů.

Chcete-li vyhrát rodinnou hru MY LITTLE SCYTHE odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 22.3.2020

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace