SOUTĚŽ o dvě párty hry ADVENTURE GAMES - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o dvě párty hry ADVENTURE GAMES - www.chrudimka.cz

Adventure games: Monochrome a.s.

Vloupání se do tajemné laboratoře biotechnologické společnosti se zdálo jako hračka. Ale Jak dokončit misi než vás někdo chytne? Ukrást záhadný vzorec a dostat se z laboratoře zvládnout jen ti kdo naplno zapojí mozkové závity a přitom zachovají chladnou hlavu. Prožijte prostřednictvím Adventure hry Monochrome a. s. napínavé dobrodružství aniž byste vytáhli paty z pohodlí domova.
Celým dějem vás provedou fiktivní postavy a podobně jako v počítačové hře budete luštit stopy a nápovědy. Zkoumejte nalezené předměty procházejte herním prostředím a s maximálním využitím své paměti kombinačních schopností a týmové spolupráce utečte před nebezpečím. Ponořte se do vlastního příběhu ve kterém o napětí nebude nouze.

Jedná se o kooperativní hry kde si sami vybíráte cestu a tvoříte příběh dá se hrát opakovaně.


Adventure games: Žalář

Být vězněm ve svém obýváku může být i zábava! Nevěříte? Přesvědčí vás napínavá hra z edice Adventure games s názvem Žalář. Váš gauč nebo celá místnost se během hry promění v zatuchlé vězení do kterého ani nevíte jak jste se dostali. A co hůř nebudete vám hned jasné jak se z něj dostat ven. Jedinou možností se zdá odhalit tajemné spiknutí a do detailu promyslet plán útěku.
Hrou vás budou provázet fiktivní postavy a také stopy které je potřeba rozluštit. Zkoumejte nalezené předměty procházejte dějištěm hry a díky svým mistrovským kombinačním schopnostem dobré paměti a umění týmové práce najděte tu správnou cestu ke svému cíli. Vytvořte si vlastní příběh s pořádnou dávkou napětí!

Jedná se o kooperativní hry kde si sami vybíráte cestu a tvoříte příběh nic se neničí a dá se hrát opakovaně.


Chcete-li vyhrát dvě kooperativní párty hry z edice Adventure Games odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 8.3.2021

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace