SOUTĚŽ o logickou hru QUARTINO - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o logickou hru QUARTINO - www.chrudimka.cz

Chtěli jste si vždycky zahrát nějakou logickou stolní hru ale šachy vás děsily dáma nudila a go vás neměl kdo naučit? Pro vás je tady přemýšlivé a dynamické Quartino od českého autora Petra Doubka.

Quartino je originální logická hra s jednoduchými pravidly plná napětí a nečekaných zvratů. Uplatníte v ní své kombinační schopnosti prostorovou představivost i pozornost. Sestavte na herní desce jako první všechny barevné kombinace ze svých karet! Snadný úkol? Jistě ale stejný cíl mají i soupeři!

Jak hra funguje?

Každý hráč si vylosuje čtyři Quartino karty a umístí je skrytě do svého stojánku. Každá karta obsahuje unikátní kombinaci 4 barev. Hráči se střídají na tahu a umíští vždy jeden kámen libovolné barvy na hrací desku. Kameny mohou být umistěny i na sebe. Snaží se přitom zahrát Quartino tj. sestavit barevnou kombinaci některé ze svých karet z vrchních kamenů na hrací desce.

Vyhrává ten kdo jako první sestaví všechny své karty Quartina.


Chcete-li vyhrát logickou hru QUARTINO odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 2.3.2021

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace