SOUTĚŽ o strategickou hru MINECRAFT - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o strategickou hru MINECRAFT - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 29. 12. 2020 29. 1. 2021

Minecraft je strategická a zábavná stolní hra nejen pro všechny fanoušky Minecraftu ale i pro ty z vás kteří klasický Minecraft nehrají. Bavit bude celou rodinu. Během hry proveďte jednu z pěti možných herních akcí pohybujte se po hrací ploše těžte suroviny sbírejte zbraně budujte nebo bojujte s monstry. Přitom musíte prokázat chytrost a odvahu. Jen ten kdo svůj stavební projekt důkladně naplánuje a pustí se do boje s nebezpečnými moby může vyhrát!

Hra obsahuje: 64 dřevěných bloků 64 stavebních karet a karet s příšerami 36 kartiček se zbraněmi 4 herní plány 4 herní žetony 4 hráčské skiny 4 stojánky na figurky 12 přehledových karet 1 podložku pod bloky 1 konstrukční oporu a návod.

Chcete-li vyhrát strategickou hru MINECRAFT odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 29.1.2021

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace