SOUTĚŽ o knihu z edice Ikony  ABBA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu z edice Ikony ABBA - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 20. 12. 2020 20. 1. 2021

ABBA legendární popová skupina ze Švédska ovládla celosvětovou hudební scénu v 70. letech 20. století. Její věhlas však neutichá ani ve 21. století a to nejen díky nesmrtelným hitům jakými jsou Dancing Queen či The Winners Takes It All ale i zásluhou nově vzniklých projektů především muzikálů Mamma mia! a Mamma Mia! Here We Go Again. Čtenář se v knize dozví spoustu informací ze zákulisí skupiny ať už se jedná o tvorbu písní vznik kostýmů nebo osobní životy protagonistů.

Knihy z edice Ikony vzdávají hold osobnostem moderní hudební scény jejichž životní a umělecká dráha je představena pomocí poutavých textů ve formě reportáže množství fotografií i krátkého dokumentu na přiloženém DVD.

Chcete-li vyhrát knihu z edice Ikony ABBA odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 20.1.2021

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace